ADHESION TEST ON DIFFERENT WORK SURFACES - Batņa, Justs; Misjuns, Rihards; Rēvalds, Ritvars (HUMAN. ENVIRONMENT. TECHNOLOGY. Proceedings of the Students International Scientific and Practical Conference, 2023)
Šī publikācija parāda adhēzijas rezultātus, veicot to uz vairākām darba virsmām. Tika izmantotas 6 darba virsmas un veikti 18 adhēzijas testi, uz katras darba virsmas - 3 testi. Testu veikšanai uz darba virsmām tika printēti 20x20x10mm četrstūri no PETG plastmasas, izmantojot 3D printeri Ender 3 Pro. Adhēzijas testi veikti ar Zwick/Roell Z150 elektromehāniskās stiepes un kompresijas pārbaudes iekārtu.